Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

28. februar 2019

Forfratråden forårsaktuel

Forfratrådene kører hele året – der er altid noget, der starter forfra, og den altid engagerede skare af deltagere på trådene kan altid finde noget at vise frem, berette om eller debattere. Nå ja, noget af det er måske ikke startet forfra netop nu ;-). Men fra i morgen er det forår iflg. kalenderen, så i den næste tid vil der være ekstra mange forfrastartere at vise frem og fortælle om. Kom og vær med. Se seneste tråd www.fugleognatur.dk...show_message , som Jens trods stor travlhed tog sig tid til at køre. Tak for det, Jens :-)

En forårsbebuder med særlig status her i trådene, og ikke mindst i Øksedal, er den Blå Anemone,. Nogle har allerede vist den i år, men jeg må nøjes med et arkivfoto fra 20170228 som indgangsbillede til tråden.

Dagen i dag er i øvrigt lidt speciel, derved at Pennefører, mange gange Udvalgsformand, Selfiespecialist, Nummermand (et FMH-udtryk) plus meget mere ;-) fejrer denne dag som erstatning for den , der kun eksisterer hvert fjerde år. Og i år på en særlig baggrund. Han blev nemlig født i 1944. Og med tanke på Pers fascination af den Blå Anemone – se linket her www.youtube.com/watch...

Tillykke Per

Velkommen til alle deltagere, gamle som nye :-)



Foto: gerner

De senest indberettede arter i Naturbasen: