Forside» I samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus Log ind | Opret profil | Hjælp
fyld
23. januar 2020
 

Brugerprofil for Poul Evald Hansen


Nye brugere | Senest opdaterede | Profiler med foto | Profiler med beskrivelse | Udenlandske brugere

Rediger din profil | Antal tilmeldte brugere: 65675


 
Bruger
Skriv en email til Poul Evald Hansen
Se Poul Evald Hansen i felten  
Jeg har to store døtre på hhv. 36 og 27 år og bor i almennyttigt byggeri: Galgebakken i Albertslund. Jeg har boet i kommunen siden 1972, først på kollegium i Morbærhaven, siden i Hyldespjældet og fra 1983 i Galgebakken. Jeg er så at sige vokset op sammen med Vestskoven.

Jeg har været naturnørd siden jeg 4 år og kan bl.a. kende de fleste danske karplanter.

Jeg er miljøbiolog fra RUC (miljøbiologi/datalogi)- efter en omvej ad Københavns Universitet - men har siden 1992 mest arbejdet med "traditionel" biologi. Jeg er dog stadig i høj grad aktiv kratlusker.

Jeg arbejder mest med botanik, men også bl.a. padder og dagsommerfugle. Jeg ved bl.a. meget om Vestskoven, som jeg bor lige opad, og moserne vest for København.

Fagligt arbejder jeg med opgaver omkring natur og miljø med hovedvægt på registreringaf 3-naturtyper, plejeplaner, botanik og padder.

Desuden laver jeg svampeture, botanikture, fugleture herunder nattergaletureo.a. ture.

Jeg deltager også i Atlas Flora Danica-projektet, som har til formål at kortlægge den danske karplanteflora. Her havde r jeg 6 undersøgelsesruder på Sjælland og Møn i perioden med feltarebejde.

Jeg er aktiv i DN omkring netværkene for naturpleje, bynatur og ikke mindst biodiversitetsnetværket, hvor jeg er kontaktperson.

Jeg arbejder med opgaver for private, kommuner og andre offentlige myndigheder omkring natur og miljø. Det kan være naturtyperegistrering, basisregistrering, inddatering til Miljøportalen og konkrete forslag til naturgenopretning og plejeplaner for et naturområde.

Jeg er ikke fast knyttet til noget firma og arbejder ofte freelance. Men min faglige virksomhed foregår ofte gennem private konsulentfirmaersom som "Amphi Consult Aps" og "Care4Nature".

I det sidste års tid har jeg lavet opgaver omkring 3-registrering og Bilag IV-arter på Nordfyn, i Svendborg og Albertslund og andre kommuner på Sjælland.

Om foråret har jeg ofte travlt med padderegistreringsopgaver. En effektiv måde at registrere frøer og tudser på er at registrere hannernes kvækning. Men de brune frøers kvækningsperiode varer kun af størrelsesordenen en 3 ugers tid. Men så kan man jo lidt senere registere æg og haletudser.

Senere hen på sæsonen får de botaniske opgaver stor vægt. Og hen ad efteråret fylder svamperegistrering mere og mere.

Om vinteren er meget af arbejdet kontorarbejde ved computeren; og jeg kommer alt for lidt ud i naturen i den kolde tid af året.

Jeg har bl.a. i flere sammenhænge arbejdet med indpasning af golf, så naturhensynene respekteres så meget som muligt; basisregistrering med udfyldelse af naturtypeskemaer, plejeplaner og eftersøgning af habitatsarter i områder, hvor der skal pågå forskellige aktiviteter.

Jeg har for nyligt grebet til lommen og anskaffet mig ordentligt mikroskop og stereolup. Så kan jeg bedre blande mig, når vi diskuterer små detaljer ved svampebestemmelse, insekter o.s.v.

Jeg er i den priviligerede situation, at mit arbejde og mine fritidsinteresser og hobbyer går op i en højere enhed. Til gengæld er jeg indtil nu ikke blevet rig; men det kan jo nås endnu. 

http://poulevaldhansen.dk
Galgebakken Vester 9-2 A 
Albertslund 
2620 
53614362 
53614362 
Biolog, samfundsdebatør 
1950 
Den forhåndenværende. 
Jeg har kun et discount fra Aldi 
SONY NEX 5 
Garmin Montana 600 
Vestskoven, Strandparken. 
11-04-2004 
2594  (Klik for visning)
34948  (klik for observationer)
Se artsliste og årsarter
15084 (Seneste tråde | Seneste svar
38 (klik for liste)
1175 (klik for liste)

Klik her for avanceret søgning i observationerne


Om www.fugleognatur.dk | Indhold | Vilkår | Kvalitetssikring | Hjælp | Retningslinier | Ordforklaring | Persondatapolitik | Translator