Forside» I samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus Log ind | Opret profil | Hjælp
fyld
20. oktober 2017
 

Kalenderen

Indryk begivenhed i kalenderen | Kig i Kalenderen | Hjælp


Side 1 af 1 - Gå til side 1

 

Navn Kalender -> Kalenderen

Philip Francis Thomsen
4. april 2017:
Generalforsamling i Entomologisk Forening (Læst 926 gange) Postet d. 15-03-17 kl. 13:26
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Entomologisk Forening

Tirsdag d. 04. april 2017 kl. 19.30

Dagsorden for generalforsamlingen

1. Valg af referent og dirigent

2. Formandens beretning

3. Kassererens beretning

4. Beretning fra redaktøren af Entomologiske Meddelelser

5. Valg af formand: Claes Theilgaard er fungerende formand og stiller op til valg til formandsposten. Kirsten Skovgaard, som blev valgt som formand i 2016, besluttede siden at trække sig.

6. Valg af bestyrelse: På valg er Jan Fischer Rasmussen og Philip Francis Thomsen. Begge er villige til genvalg. Jesper Julskov Schlie, der er foreningens kasserer, genopstiller ikke. Derudover har flg. har tilkendegivet at de er villige til at stille op til valg til bestyrelsen: Maria Mikkelsen og Mogens Hansen. - Bestyrelsen består af 8-10 medlemmer, inkl. formanden.

7. Valg af revisorer og revisorsuppleant; alle tre vælges for et år ad gangen. Nuværende revisorer er Henrik Enghoff og Poul Kry Poulsen; begge er villige til genvalg.

8. Fastsættelse af kontingent: Nuværende kontingent er 250 kr. for personlige medlemmer og 300 kr. for par. Bestyrelsen foreslår kontingentet hævet til 275 for personlige medlemmer og 325 kr. for par.

9. Indstilling til æresmedlemsskab. Bestyrelsen indstiller Jytte Fredsskov til æresmedlem af Entomologisk Forening, som anerkendelse af hendes mangeårige, uvurderlige arbejde for foreningen.

10. Evt.

Foredrag efter generalforsamlingen:

BIOWIDE – Biodiversitet, eDNA og insektsnaps ved Tobias Guldberg Frøslev (Se seperat opslag)

Entomologisk Forenings møder afholdes i konferencelokalet på Zoologisk Museum, 2. sal, og starter kl. 19.30.

Adgang via kælderindgangen under museets hovedindgang. Dørene vil være åbne kl. 19.15 – 19.30. Om fornødent kan Jan Pedersen kontaktes på: 20 83 19 92.

Kontakt:

For indmeldelse i Entomologisk Forening, og spørgsmål generelt, kontakt foreningen på mail:

entomologiskforening@gmail.com

Entomologisk Forenings hjemmeside:

Hjemmesiden er et vigtigt kommunikationsled til medlemmerne og til omverdenen. Vi opfordrer jer alle til jævnligt at besøge den: - se linket HER

Entomologisk Forening på Facebook:

Vi har oprettet en Facebookside, som alle kan følge med på. Her laver vi opslag om de arrangementer, der kommer, og alle kan dele billeder og tanker med andre i foreningen. Find os på Facebook:

- se linket HER

Alle medlemmer er velkomne til generalforsamlingen; stemmeberettigede er dog kun betalende medlemmer, som har været medlem i mindst 3 måneder, jf. § 18 i foreningens vedtægter

Mød op – generalforsamlingen er beslutningsdygtig når mindst halvdelen af bestyrelsen, samt mindst otte medlemmer er til stede.

Vel mødt!

BestyrelsenKommentér

Side 1 af 1 - Gå til side 1

 
Email notificering
Du modtager en e-mail hvis denne begivenhed kommenteresKlik her for avanceret søgning i observationerne


Om www.fugleognatur.dk | Indhold | Vilkår | Kvalitetssikring | Hjælp | Retningslinier | Ordforklaring | Persondata | Translator