Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

17. februar 2018

Forfra - en slags fødselsdagstråd

Forfratråden har jo fødselsdag i november, så hvorfor nu den overskrift ? Joh, de garvede deltagere i forfratrådene vil vide, at den supergarvede deltager, pennefører, udvaldsformand, selfie- og vokshatteekspert med meget mere har fødselsdag i februar, selvom hans fødselsdag slet ikke eksisterer i år. Men vi vil sikkert komme til at høre mere om den alligevel. 8-)

Bortset fra det kører tråden videre i samme stil som hidtil, hvor vi deler vore naturoplevelser med hinanden, og hvor vi nok også – som sædvanligt – kommer langt omkring i andre emner ;-). Gennem de mange år, tråden har eksisteret, er der i indledningstrådene sagt næsten alt, hvad der kan siges i den forbindelse, så jeg nøjes med at sige velkommen og håber at alle vil tage denne tråd til sig og deltage og være med til at gøre den til det, som en forfratråd skal være. Årstiden er jo i sig selv oplagt som grundlag. Også nye deltagere er meget velkomne. :-)

Mange tak til Linda for lederskabet i den forrige tråd -

www.fugleognatur.dk...show_message


Foto: Blå Anemone 20170228

De senest indberettede arter i Naturbasen: