Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

21. februar 2002

Brug kommentarfeltet!!

Jeg har et stort ønske om at alle bliver bedre til at udnytte kommentarfeltet, så vi kunne få nogle detalger omkring nogle af observationerne.

Dette gælder især hvor man har meget store lokaliteter. Lige nu med f.eks. lokaliteten: Køge Bugt Strandpark, her er set Havlit, men hvor? denne lokalitet, mener jeg, er alt for stor. Den strækker sig over: Brøndby strand, Vallensbæk Strand, Ishøj Strand samt havnene: Brøndby, Vallensbæk, Ishøj og Hundige. Disse lokaliteter ER oprettet som selvstændige lokaliteter. Og et fund på Ishøj Strand eller i Vallensbæk Havn, begrænser sig da. Så det er til at finde fuglen hvis andre vil ud og se den. Og det mener jeg er hovedformålet med denne rigtig gode internetside.

Læg mærke til andre af de meget store lokaliteter, som f.eks.: Jægersborg Dyrehave, Vestamager og Vestskoven - her har de fleste observatører skrevet hvor fundet er gjort.

Min pointe er: begræns de store lokaliteter, eller fortæl os andre præcis hvor fundet blev gjort.

Vedr. "Køge Bugt Strandpark" er ALLE de andre lokaliteter allerede brugt af flere af os andre.

Mange hilsner

Troels

De senest indberettede arter i Naturbasen: