Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

16. september 2009

Paralle 16.9.2009 til 30.9.2009 Graffiti …

Som sædvanligt skal billederne være taget i Danmark, eller hvor som helst og af hvem som helst i og udenfor konkurrenceperioden, altså de kan være taget alle steder både før og efter...

Sågar også udenfor djævleøen…

Kommentar til billede er tilladt med eller uden navn efter eget forgodtbefindende. Beskrivelse af Graffitiens geografiske placering og gerne dato og klokkeslæt for optagelsen er hverken forbudt eller det modsatte. Fototeknisk beskrivelse er også tilladt fx tid, blænde m.v. gab…, og beskrivelserne kan være korte, lange eller andet gab…

Personlige bemærkninger i øvrigt kan fremføres uhindret og hæmningsløst på paralle… Ligeledes vil fotos der ikke opfylder konkurrence betingelserne ikke blive suspenderet af mig (og forhåbentlig ikke af andre…)

Motivet kan være Graffiti og alt muligt andet...

Almindelig og ualmindelig billedbehandling er tilladt. Hvis man ønsker at vise fotos i S/H er dette også tilladt. Hver deltager må uploade ubegrænset antal billeder.

Paralle er allerede startet …

Jeg starter lige med ”Muren”



Foto: Muren eller muren ...

De senest indberettede arter i Naturbasen: