Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

7. januar 2010

Fotokonkurrence "Vinteren er over os" 7-21/1-2010

Det var svært for Svend Ove at finde på godt et emne til – måske – dårligt fotovejr, men han løste det på forbilledlig vis – godt gået.

Nu ser det imidlertid ud til at vi har frost og sne i hele landet og det sammen med udsigten til nogle dage med gode chancer for godt fotovejr, hvis DMI''s spåmænd står til troende. Temaet er derfor helt naturligt

"Vinteren er over os"

Så fat kamera og det varme tøj og kom ud i den friske luft. Det kan være billeder af skoven, trafikale sneproblemer, isskulpturer – ja alt der har med vinter at gøre. Der masser af muligheder og alle kan være med uanset kameratype. Husk, der behøver ikke at være klar, blå himmel og sol – lidt mindre er somme tider en fordel og så er der jo udsigten til en dejlig, varm romtoddy, når man kommer hjem.

Man kan som sædvanlig deltage med 2 billeder – husk nu den titel. Almindelig redigering er tilladt, men ingen klippe/klistre. Billederne skal være taget i indeværende vinter – dvs. ikke tidligere end første snefald i december 2009, som var lige før jul.

Sidste frist for at deltage er 21/1-2010 kl. 21:00. Sidste frist for at stemme er 22/1-2010 kl. 21:00. Herefter tælles der sammen og resultatet meddeles.

God fornøjelse

Mogens



Foto: Mogens Jørgensen

De senest indberettede arter i Naturbasen: