Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

19. marts 2010

Fotokonkurrence - "FANG FORÅRSLYSET" - 19/3 til 7/4 2010

Kære alle,

Det ser ud til at forrige konkurrences vinder Henrik, ikke har mulighed for at sætte den nye periode i gang, så Mette har opfordret mig til at gøre det og det gør jeg med glæde.

Emnet denne gang er FANG FORÅRSLYSET.

Weekenden er startet for de fleste og vejret ser ud til at blive nogenlunde godt til foto i den nærmeste fremtid. Der skulle være gode chancer for at se solen en gang imellem.

Og solen kan jo skinne på både landskaber, fugle, træer, blomster og så videre, så her er virkelig mulighed for alle til at deltage. Tag kameraet over skulderen og kig op og ned og på stort og småt. Gå ud tidligt og sent, eller blot når du har en ledig stund. Se hvad lyset gør ved dit motiv og udnyt det optimalt. Giv os nogle gode billeder.

De indsendte billeder skal være taget i konkurrenceperioden og det er ikke tilladt at klippe/klistre. Kun almindelig billedbehandling og beskæring accepteres. Kun billeder taget i Danmark, Grønland og Færøerne accepteres.

Alle billeder skal have en kort titel og dato for optagelsen skal angives.

Sidste chance for at sende ind er onsdag den 7. april kl. 21:00, så du har også hele Påsken til rådighed.

Hver deltager må kun indsende 2 billeder.

Vi forventer at de som indsender billeder også afgiver stemmer på deres favoritter. Men alle andre brugere på F&N er også meget velkomne til at stemme. Der stemmes fra 7. april kl. 21 til 9. april kl. 21.

Ved stemmeafgivelse skal valget begrundes m.h.t. relevans til emnet, teknisk kvalitet, kreativitet og komposition. Det er op til den enkelte at vægte disse kvaliteter i forhold til hinanden.

Som vanligt skal der afgives tre stemmer på hhv. 3, 2 og 1 point.

Rigtig god fornøjelse med udfordringen!

Ib


Foto: <i>Solopgang over Nivåbugten</i>

De senest indberettede arter i Naturbasen: