Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

24. januar 2011

Spændende tilbud til brugerne på Fugle Natur

Lepidopterologisk Forening (det er os med sommerfuglene som hobby) har netop udgivet to meget nyttige redskaber til brugere af den danske natur. Er du også fascineret af sommerfuglene, så se her:

1. En stor lamineret folder med billeder og oplysninger om de almindeligste danske dagsommerfugle og dagflyvende natsværmere. Folderen er inddelt i biotoper, så det er endnu lettere at identificere hvad man møder på sin vej.

2. En DVD der kort beskriver hvordan man griber det an, hvis man ønsker at have sommerfugle som hobby. Man behøver ikke at have en samling for at beskæftige sig med sommerfugle. Mange nøjes med at fotografere. På den 53 minutter lange DVD forklares hvordan man kommer tættere på dyrene ved hjælp af tidens mest benyttede teknikker som f.eks. sukkerlokning, lyslokning, klækning af larver osv.

Som led i vores samarbejde med Fugle & Natur har vi besluttet, at dette materiale tilbydes gratis til de brugere på Fugle & Natur der måtte ønske det. Send blot en mail til larsen.gabrielsen@gmail.com med oplysninger om hvad du ønsker at få tilsendt. Husk at oplyse navn og adresse. Så vil du inden længe modtage vores materiale.

Rigtig god fornøjelse

Lepidopterologisk Forening


Foto: Rødlig perlemorsommerfugl Boloria euphrosyne

De senest indberettede arter i Naturbasen: