Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

21. april 2011

Fotokonkurrence - "MODELLER" 21/4 - 5/5 - 2010

Emnet er: MODELLER. Det hænder ind imellem at fuglen, insektet, hjorten eller andet som man er på jagt efter, opfører sig eksemplarisk. Får man trykket på knappen i det rigtige øjeblik kommer det til at ligne et rigtig modelbillede, hvor der bliver poseret for fotografen .

Deltagende billeder skal være taget og uploadet i tidsrummet mellem onsdag den 21-04-2011 kl. 21.00 og onsdag den 05-05-2011 kl. 21.00.

Det er ikke tilladt at klippe/klistre. Kun almindelig billedbehandling og beskæring accepteres. Billeder skal være taget enten i Danmark, Grønland eller på Færøerne.

Alle billeder bør have en titel, og en sammenhæng med emnet må tilføjes hvis ikke det umiddelbart ses, samt sted og dato for optagelsen.

Hver deltager må indsende 2 billeder.

Det forventes, at de som indsender billeder også afgiver stemmer på deres favoritter. Alle brugere på F&N er meget velkommen til at stemme. Dit valg må meget gerne begrundes.

God fornøjelse........

Mvh Anders

P.s.: Denne flok, som jeg var på "jagt" efter, poserede for mig her i weekenden i Pajhede Skov i Nordjylland.



Foto: Anders Sydney Jensen

De senest indberettede arter i Naturbasen: