Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

13. juli 2011

fotokonkurrence sjove ting i naturen

Så starter vi en ny konkurrence for de næste to uger. Emnet "Sjove ting fra naturen…”et temmelig åbent tema, så alle burde kunne deltage. Oplagte motiver træ, som former sig i mange sjove ting.. . Motivet behøver ikke nødvendigvis af træ, men andre ting som former sig til et eller andet sjovt motiv.

Der kan indsendes 2 billeder pr. deltager i perioden og de skal være optaget og indsendt mellem den 14.juli 2011 kl. 8.00 og den 27juli kl. 21.

Det er ikke tilladt at klippe/klistre. Kun almindelig billedbehandling og beskæring accepteres. Billeder skal være taget enten i Danmark, Grønland eller på Færøerne.

Alle billeder bør have en TITEL og en sammenhæng med emnet må tilføjes hvis ikke det umiddelbart ses, samt sted og dato for optagelsen.

Alle registrerede brugere på F&N kan deltage og stemme. Alle indsendere bør stemme. Alle stemmer bør indeholde en begrundelse for valget. afstemningen foregår i denne tråd fra onsdag den 27 juli kl. 21 til torsdag den 28 juli kl. 21.

Rigtig god fornøjelse



Foto: Sonja Arenstrup

De senest indberettede arter i Naturbasen: