Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

25. november 2006

Den store Vinterfugletælling på Obsnatur.dk

Den store Vinterfugletælling på Obsnatur.dk

Nu er det fuglenes tur til at blive skrevet i mandtal.

Når Den store Vinterfugletælling starter midt i januar, kan alle danskere være med til at fortælle om havens, skolegårdens, parkens og altanens fugle. Oplysningerne tastes ind her på sitet, hvor man time for time kan følge med i, hvilke fugle, der bliver set hvor.

Ligesom under Den store Sneglejagt gælder det bare om at holde øjnene åbne. Selv i en lille have eller på en altan er der mulighed for at se mange fugle. Hvis man fodrer fuglene i løbet af vinteren, kan man få rigtig gode oplevelser med fuglene – og hvorfor ikke give nogle af disse oplevelser videre til andre? Udover at indsende oplysninger om foderbrættets fugle, kan man nemlig diskutere med andre i et forum. Her kan man også søge hjælp, hvis der er fugle, man ikke kender navnet på.

På obsnatur.dk kan man få gode råd til vinterfodringen. Man kan læse om de forskellige fugle og ikke mindst følge med i, hvad der dukker op af sjove fugle rundt omkring i landet. Vi håber, at rigtig mange vil være med – det er til glæde for både fugle og mennesker!

Læs mere på Obsnatur.dk ved at klikke på link her under:

obsnatur.dk/

De senest indberettede arter i Naturbasen: