Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

4. august 2011

Hjælp havens fugle er forsvundet

Vi har en lille have, hvor vi har været priviligeret med masser af fugle, af arter har der været bogfinker, musviter, gråspurve og en enkelt rødhals i ny og næ, skovduer, tyrkerduer og solsorte. Og så er vi heldigvis stadig priviligeret i at få besøg af 2 Flagspætter det er en voksen han og dens unge (også en han) fra i år, hunnen kommer også en gang i mellem, men der kan godt gå 1 døgn imellem hvert besøg.

Men fra den ene dag til den anden forsvandt ALLE fugle på nær flagspætten, og det er lige meget hvad vi ligger ud, der kommer ingen fugle tilbage. ?

Vi har intet gjort anderledes, har ikke ændret noget i haven, og fodrer stadig med vildtfugleblanding fra en dyrehandler hvori der er solsikker, nødder og en masse andre små frø, samtidig får de mejsekugler, som er det eneste flagspætten går efter.

Hvad kan det skyldes at havens fugle pludselig forsvinder ????

Og kan vi gøre noget for at lokke dem tilbage.

De bliver fodret i et fuglehus, og i en mejsestander, og så har de et fuglebad som bliver selvfølgelig bliver rengjort og skiftet vand hver dag.

Vi savner "vores" vilde fugle i haven, der er så tomt og øde derude nu :(

De senest indberettede arter i Naturbasen: