Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

11. januar 2012

Fotokonkurrence. "I luften på jorden og ved vand"

Den næste periodes konkurrence tema er. I luften på jorden og ved vand og alle skud taget i 2011 og 12 kan deltage, da jeg går udfra at de fleste ikke rigtig har skudt alverden endnu i år.

Perioden går fra idag den 11/1 til 25/1 2012.

Alle brugere på Fugle og Natur kan deltage i konkurrencen ,skynd dig at finde dine bedste, bemærkelsesværdige eller sjoveste. foto fra perioden og læg dem ind her

Der kan stemmes indtil onsdag den 25. januar 2012 kl. 21:00.

Husk alle brugere på Fugle og Natur kan stemme, deltagerne i konkurrencen bør stemme

Alle brugere på Fugle og Natur kan - som allerede nævnt - deltage med to foto, der skal sendes (uploades på nydansk) til konkurrencetråden (max. 150Kb)

Temaet for denne periode er som allerede anført "I luft og vand" hvilket vil give rig mulighed for at finde nogle skud. Find dine fotos som skal være taget i den danske, færøske eller grønlandske natur i perioden. Du må kun billedbehandle efter Fugle og Naturs regler. Dvs. sammensatte billeder collager er tilladt, når det fremgår af følgeteksten til billedet.

Billedet skal forsynes med en kort titel, der skal være afvigende fra de tidligere uploadede konkurrencefoto (Ved upload af to billeder med samme titel indenfor samme tidsinterval, vælger fotografen til sidst uploadede billede hurtigt et nyt billednavn).

Sted (lokalitet) og ugedag dato og år for optagelsen skal anføres.

Historien til eller bagved fotoets tilblivelse er meget velkommen, men ikke et konkurrence krav.

Konkurrencen starter i dag den 11/01 kl. 21.00 og slutter den 25/01 kl. 21.00. Vinderen får herefter ret til at være tovholder og finde på et tema til perioden 25/1 til 01/02 2012.

Det burde være muligt at finde et par skud at vise.



Foto: Tandrensning.

De senest indberettede arter i Naturbasen: