Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

10. januar 2007

Skyd på naturen

Naturama i Svendborg kårer lørdag den 13. januar kl. 11.30 vinderne i fotokonkurrencen Skyd på naturen.

Samtidig åbner en udstilling med de bedste billeder fra konkurrencen, der blev afviklet i efteråret 2006. Udstillingen er åben indtil 9. april.

Dommerkomiteen har valgt seks vindere. Og uden at afsløre for meget, så kan det dog oplyses, at de dygtige fotografer kommer fra hele landet.

Der kom 250 fotos til Naturamas konkurrence - langt de fleste i kategori 2 (over 15 år). Det tal kunne selvfølgelig have været langt større. Men dommerne er enige om, at kvaliteten er meget høj.

Naturama har derfor besluttet at gentage Skyd på naturen i 2007. Det sker for at udbrede kendskabet til og respekten for naturfotografer. Samtidig håber museet, at konkurrencen kan give endnu flere lyst til at gå på jagt i naturen med et kamera.

Naturama vil gerne takke de fotografer, der har deltaget. Også en stor tak til de tre sponsorer:Limpopo Travel, Photo Care og H. Bonde Hansen Fotolaboratorium.

Venlig hilsen

Ole Larsen

pressechef


De senest indberettede arter i Naturbasen: