Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

22. november 2012

Vi starter Forfra. 4 årgang !!

For hunne... ;-) -hvad skulle vi gøre uden de Forfratråde....??Mødestedet for alle landets kratluskere, eksperter og specialister,kanonfotografer, husmødre med motorcykler,pensionister med cykler,sproginteresserede,hede- og klitvandrere,mosefolket,vi med hus og have,kagegourmeter,historikere, musikere ved spisetid,opdagelsesrejsende i det høje nord, herunder SLÆDEHUNDE,spillelystne "snigere", kort sagt alle "naturgalninge" samlet i een stor familie, hvor der storprales med nye, sensationelle opdagelser, nye og gamle fund,forgangne tiders sæder og skikke .....

Hele landet mødes -fra Øster Brønderslev og Thy over Nibe og Hobro mod Aarhuskanten helt ned mod HODDE og Sønderborg. Midtfyn- Espergærde, Borup og Næstved ikke at forglemme -København mod Køge ned mod spidsen på Gedser og solskinsøen Bornholm.

Ole B. Lyshede kreerede den første tråd 22. november 2009 -det var vist ikke Oles hensigt, at....

www.fugleognatur.dk...show_message

Mange trådholdere har holdt gryden i kog -og flere kommer til. Sidst har Jesper og SLÆDEHUNDEN fra Hodde tryllebundet det ganske land ....

www.fugleognatur.dk...show_message

MØJN, Jesper :-)

Det er svært at leve op til, men for at Jesper og Slædehunden ikke skal gå helt kold med abstinenser, tilbydes en ny funktion, nemlig assisterende trådholder med ret til at kommentere dette og hint ganske uforpligtende !!

Vi går nu ombord i fjerde år -det en en lidt mørk tid, men hermed en opfordring/invitation til alle "luskere" på FugleogNatur: -alle er velkomne -meget -til at hoppe ombord på Forfratråden med små eller store bidrag -(tråden udrinder Hellig Tre Konger, 6. januar kl.18,01)

Hjerternes fest venter forude -lad tråden blive Hjerternes tråd -

:-) :-) :-)

aut. pennefører



Foto: Per Taudal Poulsen

De senest indberettede arter i Naturbasen: