Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

7. oktober 2014

Nu Flammer skoven Forfra...!

Nu falmer skoven trindt om land....

Hvad er det for noget at skrive, den flammer i et farve-orgie! ---indtil en Allan eller Bodil eller Carl eller Dorthe flår pynten af træerne... :-S ;-)

Se selv de smukke billeder, der følger Lasse og Mathilde''s fine fremførelse af vores smukke efterårs-salme www.youtube.com/watch...

Det forrige afsnit af den sagnomspundne, særdeles sprudlende og længelevende Forfra-tråd - som behændigt blev orkestreret af høvdingen på Øksedal, flot supporteret af alle bidragsydere (ingen nævnt, igen glemt ;-) ) - www.fugleognatur.dk...show_message – havde den blå september-himmel som varemærke, her vil vi vælte os i farver! :-) (y) :-)

--Nogle vil jo nok foretrække de grønne og røde, og gøre stor indsats for at bringe sådanne til torvs, det er jo en ærlig sag... ((y)) ;-) 8-), det skal slet ikke forhindre andre i at fremføre de mere ydmyge varianter af paletten (y) :-)

Som vanligt er alle velkomne i dette festlige lag, hvor pralerier og smådrilleri blandes med gemytlige og finurlige tekster, meget gerne med tilhørende billeder, ikke mindst når de fremviste sager kan højne vores kendskab til den artsrigdom, der trods alt endnu kan findes derude i vores grundigt oppløjede, kemisk behandlede og næringsberigede ( :-S ) land med indbyggede og omliggende vandområder... ;-)

Lad os så få sat fut i det nye afsnit af Forfra-tråden, som jo nok kan holde sig i luften uden van(d)skeligheder til 22. november.... ;-) :-)


Foto: Diverse sager fra for lidt siden...

De senest indberettede arter i Naturbasen: