Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

10. oktober 2017

Forfra. Ja, mon ikke ....

Næh, du er såmænd ikke gået forkert. Her er plads til det hele - planter, svampe, mosser, dyr, spændende historier - hov, og "fluer", men mest af alt hjertevarme :-) ... så du kan godt luske indenfor.

For denne tråd kører snart på 8. år med alskens viden iblandet en hel del humor og varme. Enkelte er sat på plads af SÆDELIGHEDSUDVALGET til stor moro for nogle, og "Redelighedsudvalget" har der næsten ikke været brug for i en periode. Men det kan der selvfølgelig rådes bod på nu, da de mørke timer er over os og den varme sommer er overstået :-)

Positiv ånd er faktisk det eneste, vi beder om i denne tråd. Resten er op til dig - meld dig bare under fanerne. Du er sikker på en god modtagelse :-) Ellers kommer vores "trådholder" Per Taudal Poulsen ud med lugejernet, for Per vil fortsat holde øje med os :-)

Link til forrige tråd, så du kan se, hvad andre har lagt på www.fugleognatur.dk...show_message - tak for en spændende tråd, aktiv som "altid" (y)

Tråden her kører indtil 8-års fødselsdagen den 22. november :-)


Foto: Finn Krone

De senest indberettede arter i Naturbasen: