Forum-arkiv

 Velkommen til arkivet

Her finder du arkiverede artikler og forumtråde fra Naturbasens nu lukkede hjemmeside "Danmarks Fugle og Natur".

Du kan benytte det nye forum "Artsbestemmelse", hvis du har brug for hjælp til identifikation af dyr, planter eller svampe fundet i Danmark.

Opret ny artsbestemmelse

20. maj 2018

Forfra igen, selv om hver dag er ny.

Det er en stor ære at få overdraget hvervet som ledende Forfra-trådholder, og denne gang har jeg vundet udskilningsløbet blandt de mange på ventelisten. ;-)

Der skal herfra lyde en stor tak til vores meget aktive pennefører og afgående ledende trådholder for det utrættelige engagement i Forfra-trådens overlevelse, - tak for det Per. (y)

Det er jo som sædvanligt ikke nødvendigt at opridse retningslinjer for indlæg på Forfra-tråden, hverken det tilladte eller ikke-tilladte, - det nytter jo alligevel ikke noget 8-), men hvis en enkelt alligevel skulle træde ved siden af, - ja, så findes der utallige udvalg til at tage sig behørigt af den formastelige.

Så klø endelig på derude i det ganske danske sommerland, - måske kommer der endda undervandsselfiesbadebillede nu hvor badesæsonen ser ud til at være startet, - god fornøjelse.

- og her tilbagevejen til en forrygende forårstråd ført med sikker hånd af Per Øksedal. www.fugleognatur.dk...show_message

"Se efter toget", - hvor mon. ? ;-)



Foto: Høng - Tølløsebanen er skjult i krattet.

De senest indberettede arter i Naturbasen: